PVC prozori

Pvc prozori

PVC prozori

Pvc prozore možemo grubo podeliti u nekoliko podvrsta:

Jednokrilni prozori

Izradjuju se od dimenzija 50x50 do dimenzija 140x140. Od sistema otvaranja mogu sadržati samo okretno otvaranje ili zajedno okretno i nagibno to jest kip otvaranje. Jednokrilni prozori mogu biti opremljeni komarnicima roletnama podprozorskim daskama okapnicama i ostalom prozorskom opremom.

Dvokrilni prozori sa lažnom prečkom

Dvokrilne prozore sa takozvanom lažnom prečkom proizvodimo od dimenzija 100x100 do 180x160 standardno kod ovog tipa prozora je da se na jednom krilu nalazi ručica i to krilo je moguće kipovati i otvarati normalno tj. okretno. Drugo krilo dvokrilnog prozora sa lažnom prečkom ne sadrži ručicu i njega je moguće otvarati samo okretno. Dvokrilni prozori sa lažnom prečkom su najzastupljeniji zbog toga sto se otvaranjem oba krila dobija čist prostor to jest nema prečke izmedju dva krila.

Dvokrilni prozori sa T prečkom

Dvokrilne prozore sa t prečkom izradjujemo od dimenzija 100x100 do dimenzija 240x140. Karakteristika prozora je da je moguće svako krilo otvarati i okretno i na kipovanje. Kada se otvori prozor izmedju dva krila se nalazi takozvana t prečka.

Fiksni elementi za zastakljivanje ili kao dodatak prozorima

Koriste se kada postoji potreba da se odredjena površina zatvori bez potrebe da se naknadno otvara radi provetravanja.
Najčešće se koriste u kombinacijama sa prozorima. Na taj način cela investicija pristupačnija za 40% u odnosu na elemente koji mogu da se otvaraju. Fiksni elementi kao i prozori mogu biti ispunjeni sa staklom ili belom pvc ispunom.


PROVEREN KVALITET

Nemački profili

Bez obzira da li se radi o novoj gradnji ili restaurisanju stare kuće, svakako je neobično važno odabrati pravu stolariju. PVC materijal, odnosno stolarija, je vaša najbolja solucija. Mi izrađujemo stolariju visokog kvaliteta i za to se brinu naši visoko kvalifikovani stručnjaci.

PVC i u Vašem domu

Ekonomično i trajno

PVC stolarija je primer vrhunske tehnike i dizajna. Ima mnogo razloga da se odlučite da dotrajalu stolariju zamenite modernim i ekonomičnim materijalima koji će vaš dom mnogo godina štititi od nepovoljnih vremenskih uslova a vama osigurati miran san bez visokih računa na koje ste navikli ...

PROZORI I VRATA

Vaš pogled na svet

Prozori i vrata s prozorima donose svetlost, osunčanost i sunčevu toplinu u unutrašnjost kuće, predstavljaju pravu komunikaciju između unutrašnjeg i spoljnjeg dela i forkiraju u suštini ukupnu sliku kuće. Presudni su i za harmoničan utisak spoljašnje fasade.


ZAŠTO PVC PROZORI?

Ekonomska isplativost
PVC prozori su dugovečni, funkcionalni u smislu ispunjenja zahteva koje postavljaju korisnici, prilično zahvalni u pogledu održavanja, estetski fleksibilni i finansijski ekonomični.

ŠTA DOBIJATE UGRADNJOM PVC PROZORA?

Pre svega novi kvalitet življenja, energetiski efikasnije objekte, značajnu finansijsku uštedu, lakoću održavanja. Sasvim dovoljno da nas kontaktirate kako bi smo vam dali ponudu koja zadovoljava vaše zahteve.

Možete da nas pozovete radi konsultacija i davanja ponude na:

011/ 71 38 032
011/ 31 42 153
011/ 31 41 959
ili pošaljite zahtev za ponudu elektronskim putem na:

ponudapvcinzinjering@gmail.com