pvc hederPVC prozori

Pvc prozore mozemo grubo podeliti u nekoliko podvrsta:

Jednokrilni prozori

Izradjuju se od dimenzija 50x50 do dimenzija 140x140. Od sistema otvaranja mogu sadržati samo okretno otvaranje ili zajedno okretno i nagibno to jest kip otvaranje. Jednokrilni prozori mogu biti opremljeni komarnicima roletnama podprozorskim daskama okapnicama i ostalom prozorskom opremom.


Dvokrilni prozori sa lažnom prečkom

Dvokrilne prozore sa takozvanom lažnom prečkom proizvodimo od dimenzija 100x100 do 180x160 standardno kod ovog tipa prozora je da se na jednom krilu nalazi ručica i to krilo je moguće kipovati i otvarati normalno tj. okretno. Drugo krilo dvokrilnog prozora sa lažnom prečkom ne sadrži ručicu i njega je moguće otvarati samo okretno. Dvokrilni prozori sa lažnom prečkom su najzastupljeniji zbog toga sto se otvaranjem oba krila dobija čist prostor to jest nema prečke izmedju dva krila.


Dvokrilni prozori sa t prečkom

Dvokrilne prozore sa t prečkom izradjujemo od dimenzija 100x100 do dimenzija 240x140. Karakteristika prozora je da je moguće svako krilo otvarati i okretno i na kipovanje. Kada se otvori prozor izmedju dva krila se nalazi takozvana t prečka.


Fiksni elementi za zastakljivanje ili kao dodatak prozorimaKoriste se kada postoji potreba da se odredjena površina zatvori bez potrebe da se naknadno otvara radi provetravanja.
Najčešće se koriste u kombinacijama sa prozorima. Na taj način cela investicija pristupačnija za 40% u odnosu na elemente koji mogu da se otvaraju. Fiksni elementi kao i prozori mogu biti ispunjeni sa staklom ili belom pvc ispunom.

ZAŠTO PVC PROZORI?

Ekonomska isplativost

PVC prozori su dugovečni, funkcionalni u pogledu osnovnih zahteva koje moraju ispunjavati, manje zahtevni u pogledu održavanja, estetski doterania i ekonomični.

ŠTA DOBIJATE?

PVC prozori znače udobnost stanovanja i sigurnost za celi život. Savršena solucija i investicija za srećnu budućnost.

pvc-prozori

Pogledajte slike ...

PROVEREN KVALITET

Veoma bitna stavka svake kuće su njeni prozori. Bilo da se radi o novoj gradnji ili restaurisanju stare kuće, svakako je primetan njihov pravilan izbor.
PVC materijal je broj jedan u ukupnoj proizvodnji prozora. Mi izrađujemo profile visokog kvaliteta i za to se brinu naši visoko kvalifikovani stručnjaci.

PVC i u Vašem domu

Ekonomično i trajno

PVC prozori su primer vrhunske tehnike i dizajna. Oni su kombinacija odabranih profila i kao takvi poznati su po svojoj čvrstoći i dugotrajnosti.
Sve ovo zajedno dovoljno je da se odlučite da dotrajalu stolariju zamenite modernim i ekonomičnim materijalima koji će vaš dom mnogo godina stititi od nepovoljnih vremenskih uslova a vama osigurati miran san bez visokih računa na koje ste navikli...

PROZORI I VRATA

Vaš pogled na svet

Prozori i vrata s prozorima donose svetlost, osunčanost i sunčevu toplinu u unutrašnjost kuće, predstavljaju pravu komunikaciju između unutrašnjeg i spoljnjeg dela i forkiraju u suštini ukupnu sliku kuće. Presudni su i za harmoničan utisak spoljašnje fasade.