Pvc profili

Pvc stolarija

Pvc profili

PVC profili se svakodnevno upotrebljavaju u gradjevinarstvu i visoko su cenjeni upravo zbog svojih svojstava. Visoko su kvalitetni, osiguravaju potrebnu čvrstoću i nosivost, a elementi izvedeni od PVC profila statički su stabilni. Osim navedenog, PVC profili osiguravaju toplotnu i zvučnu izolaciju, otpornost na vazduh i vodu, te moderan dizajn. Zbog male toplotne provodljivosti plastike PVC stolarija omogućava dobru zastitu od toplote. Hladnoća, toplota i buka ne prodiru u unutrašnjost i mogu se znatno uštedeti troškovi energije za grejanje, odnosno za klima uredjaje.


PRILAGODLJIVOST

Po meri kupca

Sa PVC materijalom praktično je moguć svaki dizajn koji se može prilagoditi individualnim željama svakog kupca, odnosno regionalnim zahtevima. Prema nacrtima klijenta moguće je izraditi prozore i vrata najrazličitijih veličina, formi, stila i nacina otvaranja, za staru i novu gradnju, u stambenim zgradama i izgradnji objekata: okretni prozori i vrata, okretno nagibni prozori i vrata, višedelni prozori i vrata sa stubovima i prečagama, dvokrilni prozori bez stubova, rotirajući prozori, fiksno zastakljivanje, prozori sa kosim i okruglim lukom, prozori sa prečkama, ulazna vrata koja se otvaraju na unutrašnju ili spoljnu stranu, podizno-nagibna klizna vrata kao i harmonika vrata.

UŠTEDITE KUPUJUĆI
PVC ILI ALU STOLARIJU!

Višekomorni profili

Kada se uzme u obzir činjenica da 70% gubitaka energije potrebne za zagrevanje odlazi na vrata, prozore i spoljašnje zidove jako je važno odabrati i kvalitetno ugraditi potrebnu stolariju.
Racionalizacija potrošnje energije, ili popularnije, energetska efikasnost, diktira nove trendove u vrsti stolarije, prozora, vrata koja se ugrađuju u privatne ili poslovne objekte. Višekomorni profili su veoma efikasni proizvodi koji su se tokom decenija i dokazali u praksi.PVCINŽINJERING PROFILI

Mi proizvodimo pvc prozore isključivo od profila u kombinaciji s kvalitetnim staklom i kvalitetnim okovima u vecini slučajeva zadovoljavaju sve zahteve. Za profile najrazvijeniji su pomoćni profili - različiti spojni profili, profili za proširenje, statički profili za ojačanje većih konstrukcija gradjevinske stolarije, itd.

Obrada i zaštita profila

Zaštita površina PVC profila se praktično ne izvodi. Profil se, po dobijanju procesom ekstrudiranja-izvlačenja, ugradjuje kao takav. Naime svaki od profila se presvlači samolepivom zaštitnom folijom koja se po ugradnji odstranjuje.